Krisepsykologiske værktøjer

Dansk Psykolog Forening har udviklet denne pjece, som indeholder krisepsykologiske værktøjer til at støtte mennesker, som er ramt af krise eller har været udsat for en voldsom hændelse.

Pjecen er udformet i forbindelse med coronapandemien for at assistere organisationer i at støtte medarbejdere gennem krisetider, men pjecens værktøjer og strategier er anvendelige i en bred vifte af situationer. Læseren kan fx finde praktiske råd til afvikling af krisesamtaler samt generelle retningslinjer for håndtering af diverse krisereaktioner.

Gå til værktøj:
Hvad er formålet med værktøjet

Pjecen er blevet udviklet på baggrund af behovet for opdateret viden og praktiske strategier til håndtering af akutte kriser, som kunne opstå under coronapandemien. Formålet er at udstyre fagpersoner med værktøjer til effektivt at håndtere og støtte medarbejdergrupper, der oplever kriser.

Hvem er værktøjet udviklet til

Fagpersoner, som eksempelvis psykologer, der arbejder med trivsel for medarbejdere i organisationer. Pjecens indhold og pointer er dog anvendelige for et bredere felt af professionelle, der arbejder med psykoterapi i andre sammenhænge.

Hvem har udviklet værktøjet

Værktøjet er udviklet af Dansk Psykolog Forening, som er den officielle fagforening og professionelle organisation for autoriserede psykologer i Danmark. Foreningen spiller en central rolle i at sætte standarder for psykologisk praksis i Danmark gennem deres autorisationsordning.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage nyheder fra psykoterapiens verden? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.