Nyheder

Her kan du holde dig opdateret om nyheder indenfor det psykoterapeutiske felt. Du kan også læse nyt om Videncenter for Psykoterapis arbejde og aktiviteter.

Mød Overlæge og psykiater Sebastian Swane i andet afsnit af vores interviewserie om arbejdet med psykoterapi.
I første interview kan du møde Psykoterapeut MPF Lotte Gravgaard, som til daglige arbejder i udviklings- og behandlingscenteret KKUC. Her behandler man mennesker, som har kæmpet med alkohol, stoffer eller begge dele.
Videnscenter for Psykoterapi har udviklet et univers med praksisnær viden om psykoterapi på hjemmesiden, som skal dele metoder og inspiration til arbejdet.
Efterspørgslen på psykologhjælp når nye højder, mens effektiviteten af behandlinger og gyldigheden af psykologiske teorier udfordres, skriver Weekendavisen.
Klientens tillid til både terapeuten og den terapeutiske metode er central for terapiresultater. Det viser nyt review og metaanalyse af en række studier.
Tusindvis af mental sundhedsapps er tilgængelige, men kun få er officielt blåstemplet af sundhedsmyndighederne, skriver Dagbladet Politiken. Så hvad er op og ned, og hvordan skal man som behandler navigere i dette brogede landskab?

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage nyheder fra psykoterapiens verden? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.