Tidsskrifter om integrativ og eklektisk terapi

Tidsskrifter om integrativ og eklektisk terapi

Her finder du et enkelt tidsskrift, der er dedikeret til integrativ og eklektisk terapi. Integrativ eklektisk og psykoterapi er terapeutiske tilgange, der kombinerer metoder og teknikker fra forskellige terapeutiske traditioner. Derfor kan du også se efter relevante artikler i tidsskrifter under de forskellige terapeutiske retninger eller de generelle tidsskrifter.

Når du klikker på linket, kan du finde generelle oplysninger om tidsskriftet og se enkelte numre af tidsskriftet og de artikler, de indeholder. Nogle tidsskrifter giver fri adgang til alle eller et udsnit af deres artikler – se fx efter open access. Andre kræver en licens eller et abonnement for at se den fulde artikel. Har du ikke adgang til tidsskrifterne via din arbejdsplads eller dit studie, kan du møde fysisk op på et af universitetsbibliotekerne. Her kan du se de fleste tidsskrifter, søge i litteraturdatabaser og læse artikler i fuld tekst.

Læs mere: Integrativ og eklektisk terapi

Journal of Psychotherapy Integration

Tidsskriftet har fokus på integrationen af forskellige retninger inden for psykoterapi og formidler forskning, der udforsker kombinationen af flere tilgange og metoder. Udgivet af American Psychological Association. Impact factor 3,5.

Kender du til andre relevante tidsskrifter?

Vi udbygger løbende denne oversigt med tidsskrifter om integrativ og eklektisk terapi.terapi. Hvis du kender til andre relevante tidsskrifter, som ikke optræder i oversigten, er du meget velkommen til at kontakte os på mailadressen nederst. Skriv gerne ”tidsskifter” i emnefeltet.

kontakt@psyvic.dk